Welkom bij Secret Talent

Iedere ondernemer heeft zijn eigen talenten die hij graag wil inzetten voor zijn bedrijf. Want dat geeft plezier, impact en dus resultaat. Om je bedrijf te laten groeien heb je echter ook vaardigheden nodig voor taken die jij misschien niet leuk of moeilijk vindt. Ze kosten je veel tijd en energie. Twee factoren die je beter kunt inzetten om meer klanten, meer omzet en meer winst te behalen.

Dan heb je anderen met die specifieke vaardigheden nodig, die deze taken van jou kunnen overnemen op dezelfde manier – en het liefst nog beter. Maar om zomaar een stukje van je bedrijf uit handen te geven is lastig. Bij Secret Talent gaan we samen met jou op zoek naar een efficiëntere manier van plannen en organiseren van jouw dagelijkse, terugkerende activiteiten. We nemen de boel niet over, je gaat zelf aan de slag met de mogelijkheden.

Daarnaast  biedt Secret Talent virtuele assistentie als ondersteuning om die dagelijks terugkerende activiteiten van jou over te nemen, zodat jij je kunt focussen op verkoop, beleid en strategie. Deze vorm van bedrijfsondersteuning wordt – met name voor MKB ondernemers – steeds interessanter, nu de rol van de secretaresse binnen bedrijven vele veranderingen ondergaat. Een stroom aan secretaressen zal een eigen bedrijf starten, simpelweg omdat ze in het bedrijfsleven buiten de boot komen te vallen. Een unieke kans voor jou als ondernemer: want er zijn vele voordelen om samen te werken met deze gemotiveerde, ervaren secretaressen.

Missie en visie

Bij Secret Talent helpen wij ondernemers met meer plezier te ondernemen door hun dagelijks terugkerende activiteiten uit handen te nemen.

Dit doen wij omdat wij geloven dat deze ondernemers veel sneller impact in deze wereld kunnen creëren als zij doen waar zij het beste in zijn.

Met webinars, trainingen, virtuele assistentie en coaching helpen we jou om je bedrijf te laten groeien. Het maakt niet uit hoe lang je onderneemt, we hebben een passend aanbod dat jou helpt jouw talenten volledig te benutten en meer tijd over te houden voor inspirerende zaken. 

Samen creëren we meer Happy Hours in jouw bedrijf.

Gegevens

Secret Talent

Bliek 36
3225 XC  Hellevoetsluis

t: 0642 – 555 599
e: info@secrettalent.net

KvK Rotterdam 24355432
BTW NL1362.27.910.B.02

Secret Talent is onderdeel van Her Balance International.