Samenwerken met Secret Talent

Secret Talent is in 2003 opgericht toen ik, Monique van der Schans, als allround secretaresse ontdekte dat ZZP’ers en MKB ondernemers behoefte hebben aan ondersteuning op kantoor, maar zich geen vaste secretaresse kunnen permitteren EN dat sommige secretaressen uit hun vaste baan wilde stappen.

Secret Talent staat dan ook voor het secretariële talent dat ik gedurende mijn loopbaan van meer dan 25 jaar heb opgedaan.

Ik beheerde complexe agenda’s, systematiseerde werkprocessen, paste kwaliteitsmanagement in en zorgde voor verbetering van werkgewoonten. Ik ben gek op techniek en heb affiniteit met ICT. Dit alles heeft mij geleerd hoe ik mijn leidinggevenden het beste kon ondersteunen. Deze kennis en ervaring neem ik nu mee in mijn virtuele assistentie aan ondernemers.

Met Secret Talent werk ik zelfstandig en samen met professionals, zoals een arbeidsmarktspecialist, communicatieadviseur, filmmaker, tekstschrijver, grafisch ontwerper, organisatieadviseur, fotograaf, trainers en sociale media strateeg. En we breiden ons netwerk verder uit met secretariële talenten, trainers en business coaches. Stuk voor stuk experts die graag hun kennis en ervaring met jou delen.

Mijn kennis en ervaring delen

Door die vele jaren dat ik al bezig ben als VA heb ik veel kennis en ervaring opgedaan. Die wil ik graag delen met jou, als jij niet meer lekker in je vel zit in je huidige baan, zelf je werktijd en vrije tijd wilt bepalen of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. 

Doe dan mee aan mijn PILOT training ‘In 6 weken aan de slag als Virtueel Assistent’!

Ik weet niet of de training iets voor jou is, dus geef ik je een 30 dagen niet-tevreden-geld-terug garantie. 

 

Meld je vóór 1 maart 2021 aan via monique@secrettalent.net. VOL = VOL !