5 Redenen om geen virtuele assistent in te zetten

,

Het is een hele uitdaging om een geschikte virtuele assistent te vinden. Het moet direct klikken tussen jou en die persoon die je eigenlijk alleen via de telefoon of Skype spreekt. Je kunt natuurlijk genoeg redenen bedenken om geen virtuele assistent in te zetten. Ik geef je de 5 beste redenen.

Jij werkt graag veel uren

Je geniet van je eigen inefficiënte en improductieve houding. Dit komt je vast heel hard en negatief over en toch is het DE reden waarom ik zelf nooit eerder een assistent heb ingezet. Ik vond het wel oké om ’s avonds wat langer achter mijn PC te zitten en mijn administratie en e-mail af te handelen. Ik vond dat mijn kinderen niet moesten zeuren als ik op zondag ook nog de hele dag met van alles en nog wat op kantoor bezig was. Ik vond mijn houding gerechtvaardigd…

Jij betaalt graag veel onkosten

Je vindt het heerlijk om vaste medewerkers te hebben en extra vergoedingen aan hen te betalen bovenop hun salaris. Je hebt geen moeite met de stijgende ziektekosten vanwege langdurig ziekteverzuim, werknemerspremies en -belastingen. En je vindt het terecht dat jouw medewerkers een auto, telefoon en laptop van de zaak krijgen.

Jij vindt echt ALLES leuk om te doen

Je houdt ervan om veel tijd te besteden aan allerlei niet belangrijke en niet urgente taken in je bedrijf. Je hebt alle tijd voor sociale media berichten, mailings, online marketing, onderhoud aan je website, CRM, administratie, enzovoort. Je kunt op je gemak alles lezen en iedereen antwoorden.

Jij barst van de energie

Je bent graag moe van het continue blussen van brandjes in plaats van je bezig te houden met inspirerende taken die jou meer klanten en meer geld opleveren.

Jij kunt alles zelf

Je vindt het heerlijk om zelf jouw kantoor te beheren, brieven te typen, telefoongesprekken met klanten te voeren en mailings te versturen. Je zit graag iedere avond achter je computer om e-mails te beantwoorden, administratie te ordenen, sociale media bij te houden en marketingacties op te volgen.    Zijn dit herkenbare bezwaren of heb jij nog andere redenen om niet te gaan samenwerken met een virtuele assistent? Of ben jij juist helemaal toe aan een virtueel assistent die jou werk uit handen kan nemen? Ik lees je reactie graag in het reactieveld hieronder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *